i am finding their webs in juss about every corner...i need a way to spray that will not affect the dogs...i hate to see spider webs on the mail box, the screens, the garage door , juss every place..wat gets rid of them...i never see the spiders and dont want to but i see the webs...i thought it was too cold up here for dem kine a insects deh
spiders....where the heck do they crop up from
Re: spiders....where the heck do they crop up from
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">i am finding their webs in juss about every corner...i need a way to spray that will not affect the dogs...i hate to see spider webs on the mail box, the screens, the garage door , juss every place..wat gets rid of them...i never see the spiders and dont want to but i see the webs...i thought it was too cold up here for dem kine a insects deh </div></div>
I use a broom....safe for all animals, except the spiders!....don't think there is any way to really totally do away with them inna de yard..........
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Raid Earth blends ant and spider bug killersafe around pets and humans </div></div>
u know i saw dat today...mi cannot believe how much fi dem tings up yah...9 dollas....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ja. Jewel</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">i am finding their webs in juss about every corner...i need a way to spray that will not affect the dogs...i hate to see spider webs on the mail box, the screens, the garage door , juss every place..wat gets rid of them...i never see the spiders and dont want to but i see the webs...i thought it was too cold up here for dem kine a insects deh </div></div>
I use a broom....safe for all animals, except the spiders!....don't think there is any way to really totally do away with them inna de yard.......... </div></div>
is like one spider tek set pon mi...wen mi open di front door it always deh up eena di corner pon di outside..so mi bruk it up so it wuk ovatime a nite time fi mek it bak...den it a get real creative pon mi...it stawt string from tulip to tulip since mi a ha a bed juss to di side of di front door...mi a go set up one nite so wait fi see it n it gwine to be me an dat damn spider...n mi a go able fi come bak eenside wile it naw mek no more web fi annoy me