inherited mi moddas arthritis...mi thumb on mi right hand giving mi some problems...so mi finish mi fuss project since di mood come bak...
mi nayba having a baby nex month...har dawg always walk ovah to me wen i drive up...really nice alsatian...getting awn in age but him juss love being scratched behind the ears
den har likkle dawta who cannot write ,keep leaving these 'letters' in mi mailbox...juss scratching done in bright colours
so since mi notice har bump mi realise she pregnant so mi juss knit dis warm snuggle fi di baby
it is good to be knitting again
mi nayba having a baby nex month...har dawg always walk ovah to me wen i drive up...really nice alsatian...getting awn in age but him juss love being scratched behind the ears
den har likkle dawta who cannot write ,keep leaving these 'letters' in mi mailbox...juss scratching done in bright colours
so since mi notice har bump mi realise she pregnant so mi juss knit dis warm snuggle fi di baby
it is good to be knitting again

much ?s as to whe mi did deh alll year...i ongle go wen di weather change cause is den dem put awn yarn sales...so di manager hand ovah a 15% discount on mi total purchase even doah it was sale items...ah nutten like being appreshinined
This gettin ole is not for sissie's!