Re: Been working on de new studio fi a while now...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dahjah those are some interesting colors. somehow never picture you liking those colors
more blues and greens i picture (i like the blue)
is yuh gf pick them out fi yuh ?
like mi a guh mek smaddy who nah pu-dung any dollaz ar roots pick out anyting fi mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">lawd massah tek dung the zombie looking tings off the wall. gives me the creeps. not to mention the ankh on the door. </div></div>
yuh si das why yuh cyaan come roun here cah yuh head nuh righted
dat is what it's for to creep ppl out an mek dem run leff de area, wait till mi stawt wear some grass skirt bout de place
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dahjah those are some interesting colors. somehow never picture you liking those colors
more blues and greens i picture (i like the blue)
is yuh gf pick them out fi yuh ?
like mi a guh mek smaddy who nah pu-dung any dollaz ar roots pick out anyting fi mi </div></div>
ahm it dont hurt to get suggestions eno!
Since i quit mi job I've had to make power moves and not even ha time fi ha anybody roun mi fi even gi a suggestion. Which of course i would listen to an if mi nuh like itt delete it
Mi fadda was wid mi when mi pick out de colours and every colour mi pick him tink seh dem too dawk. But a studio environment/atmosphere is kinda dawk. Wi nuh like nuh brite light an ting. I always work in the dawk wid a blue light, this the blue colour of the control room.
Anyhow aftah de place paint mi fadda an mi madda like de colour dem
So this is what yuh fadda was working on So tell mi, when this is done you know you have to find him another project or else yuh madda gwine mad \0/
For the stairs, why not carpet them? I removed the carpeting from the stairs to my basement years ago and now I am about to re-carpet them. </div></div>
Tanx, is him duh de majority a de wukk between me working and den when mi stap wukk mi did sick wid allergies fi quite while an couldn't duh nuttin.
But yes him goin need sittin else, Mi membah when him retiyah aftah a while mi madda seh "why yuh guh drive school bus ar supm" bout how him deh bout de place a baddah har all de while
yeah i know. i like the quote though
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">problem wid dat Gen is de stairs go down to the basement, nice concept though but mi cyaan duh dem kinda painting, looks cool though. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">yeah i know. i like the quote though
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">problem wid dat Gen is de stairs go down to the basement, nice concept though but mi cyaan duh dem kinda painting, looks cool though. </div></div> </div></div>
and im malice white paint
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">problem wid dat Gen is de stairs go down to the basement, nice concept though but mi cyaan duh dem kinda painting, looks cool though. </div></div>
yuh nuh have no talented fren?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.