so mi good friend cousin is a contractor - John
im need work so mi offer him some work mrKia was gwine do fi imself
mi haffi pull teef fi get labour cost outa him
im noh work quick like the guy who did the kitchen (white guy whe grow a antigua- Andy)
dis guy everyday want come a mi yawd and mi tiad fi see im already and is one week..
so far im gut the smallest bathroom and put up most of the drywall
tear off the vinyl tile in the laundry room
chat bout how mi kitchen guy neva caulk the trim good.
Now mi know if mi did get Andy (antigua guy) fi dweet, the small bathroom would have been done and the tile done.
We still have a next bath fi do and mi a mek sure the master carpenter will come.. Mi refuse to let dem touch dat bathroom until all the material is in the garage.
John has a minority owned business and hires other black people. His heart is good as gold and mi know im nah rob mi but lawd the timeframe. . John also love to chat & work and between him and madeeks a stop by mi
and
tun 
what to do
im need work so mi offer him some work mrKia was gwine do fi imself
mi haffi pull teef fi get labour cost outa him
im noh work quick like the guy who did the kitchen (white guy whe grow a antigua- Andy)
dis guy everyday want come a mi yawd and mi tiad fi see im already and is one week..
so far im gut the smallest bathroom and put up most of the drywall
tear off the vinyl tile in the laundry room
chat bout how mi kitchen guy neva caulk the trim good.
Now mi know if mi did get Andy (antigua guy) fi dweet, the small bathroom would have been done and the tile done.

We still have a next bath fi do and mi a mek sure the master carpenter will come.. Mi refuse to let dem touch dat bathroom until all the material is in the garage.
John has a minority owned business and hires other black people. His heart is good as gold and mi know im nah rob mi but lawd the timeframe. . John also love to chat & work and between him and madeeks a stop by mi

what to do