So couple years ago mi decide seh mi did a guh plant some bamboo de idea was fi roun a back but mi decide fi put one roun de front.
Last year a pc sprout up next to a japanese maple and den couple months later a nex pc sprout up next tuh de driveway. So all I could see was the original plant and two more sprouts.
SUH! mi goat side an a clean up dung a de ravine chewsdeh an si bout 6 sprouts next tuh mi driveway

I pull back some dirt and some a fabric mi have ova de dirt fi weed control an de pc a route dem mi si
P1090842.jpgP1090843.jpg
You can si de original bamboo and de one nex sprout from last year, but look along de driveway a wah stawt come up from yessideh.
Last year a pc sprout up next to a japanese maple and den couple months later a nex pc sprout up next tuh de driveway. So all I could see was the original plant and two more sprouts.
SUH! mi goat side an a clean up dung a de ravine chewsdeh an si bout 6 sprouts next tuh mi driveway

I pull back some dirt and some a fabric mi have ova de dirt fi weed control an de pc a route dem mi si

P1090842.jpgP1090843.jpg
You can si de original bamboo and de one nex sprout from last year, but look along de driveway a wah stawt come up from yessideh.