Re: Babysitting Rates for Teens????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Q_MadARoad</div><div class="ubbcode-body">LOL, down here so is $20/day at daycare
wah kine a daycare dat? </div></div>It's a regular kids academy daycare..have newborn str8 thru to aftercare programs
an it look like dat ooman weh colleck money have alzheimer's caw she be giving ppl different rates but daily is pretty much $20 or $25/day....so when mi a drop off de kids mi nuh ask nuh question mi jus lef de money a de front an tell har fi have de receipt ready when mi cum back
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Q_MadARoad</div><div class="ubbcode-body">LOL, down here so is $20/day at daycare
</div></div>wah kine a daycare dat? </div></div>It's a regular kids academy daycare..have newborn str8 thru to aftercare programs
an it look like dat ooman weh colleck money have alzheimer's caw she be giving ppl different rates but daily is pretty much $20 or $25/day....so when mi a drop off de kids mi nuh ask nuh question mi jus lef de money a de front an tell har fi have de receipt ready when mi cum back
suh how dem cover dem rent, utilities salaries
what do they pay the employeees taking care of the children ? 1.50 a hour

I had no idea she was doing that because she told me the payments had stopped. I wondered why she stopped talking to me.