Re: I'm peased!!!!
unless is she doing the cooking weh yuh a run pot fah ? yuh nuh have enuff fi do a daytime aready ?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: NamasteSkelly</div><div class="ubbcode-body">Mi have dis fren dat sometimeish..when she in her funky mood she tek it out pan mi...di odda day she blow up at me for no reason pan di phone den mi dis hang up on her...she came over the same nigh wid peace offering an den have de nerve fi tell mi seh she annoyed with me because mi have attitude and hang up on her...is long time mi want her fi stop come yah an doan badda mi but mi nuh waan have di "lose mi number" talk
an to top it off she always show up on days mi feel like being left the hell alone...pot haffi run wen she come plant herself inna mi living room.. </div></div>
unless is she doing the cooking weh yuh a run pot fah ? yuh nuh have enuff fi do a daytime aready ?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: NamasteSkelly</div><div class="ubbcode-body">Mi have dis fren dat sometimeish..when she in her funky mood she tek it out pan mi...di odda day she blow up at me for no reason pan di phone den mi dis hang up on her...she came over the same nigh wid peace offering an den have de nerve fi tell mi seh she annoyed with me because mi have attitude and hang up on her...is long time mi want her fi stop come yah an doan badda mi but mi nuh waan have di "lose mi number" talk

an to top it off she always show up on days mi feel like being left the hell alone...pot haffi run wen she come plant herself inna mi living room.. </div></div>
aww.. mi haven't been here for awhile. I miss your rants
Skelly you should start a blog
wah she do ? still a lick yuh inna yuh heaad. murdahhhhhhh
and mi have to remind miself seh she is still a baby