so unoo muss tired to hear mi complain bout mi bad breed nephew dem...push come to shove dat ova di weekend di older one got into wan big argument wid him folks resulting wid him being kicked out a di house.
anyways guess who was di first person him call
him deh yah fi 3 days now. him just turn 20..drop out a community college and not working...tho him on unemployment cah him did get laid off recently..but is ongle 200 a week so not enough to live on.
anyways di bwoy nuh rude to mi, him mostly keep to himself an we nuh inna no argument..but mi jus cannot stand the thought of him lounging about mi house like him name furniture...neither can i deal with his nastiness...he doesn't make his bed...him come in all hours a night smelling stink a smoke and mi door dem have alarm so it beep every time it open..one morning him wake mi up mussi 2 in di mawnin an mi cudden go back to sleep!
him nuh wash him plate..and worst of all him pizs all over the toilet seat...sarah's ring was on it too so I was ultra pizt when I discovered it! 
Mi want him out but mi nuh really want to say anything til my husband comes home...mi willing fi give him until mi come from jamaica to find a job and get him own place...dat is one month exactly from today...unoo tink dat is reasonable? or should i just mek him gallang a road?
anyways guess who was di first person him call

him deh yah fi 3 days now. him just turn 20..drop out a community college and not working...tho him on unemployment cah him did get laid off recently..but is ongle 200 a week so not enough to live on.
anyways di bwoy nuh rude to mi, him mostly keep to himself an we nuh inna no argument..but mi jus cannot stand the thought of him lounging about mi house like him name furniture...neither can i deal with his nastiness...he doesn't make his bed...him come in all hours a night smelling stink a smoke and mi door dem have alarm so it beep every time it open..one morning him wake mi up mussi 2 in di mawnin an mi cudden go back to sleep!
him nuh wash him plate..and worst of all him pizs all over the toilet seat...sarah's ring was on it too so I was ultra pizt when I discovered it! 
Mi want him out but mi nuh really want to say anything til my husband comes home...mi willing fi give him until mi come from jamaica to find a job and get him own place...dat is one month exactly from today...unoo tink dat is reasonable? or should i just mek him gallang a road?
yu a leff him one inna yu house while yu gone?
Mek im goh back a im parents.