tell me about yours..how well do they play..get along...fight...all the good stuff
Closely spaced sibs
Re: Closely spaced sibs
i ask because i notice the budding relationship between my girls as they get bigger...sarah absolutely loves her sister and dotes on her...abi has just started to acknowledge sarah and she laughs when sarah plays with her. when sarah is not around abi gets into more mischief, also she cries alot more.
Of course sarah has been going thru the gimmes and mines but apart from that she is very in tune with her sister, running to her side whenever she cries or hurts herself and tries to console her. every morning when they wake up they "talk" to each other...it is just too cute
I wonder if they will be this lovey dovey when they get a little older and abi is more mobile and able to tell sarah her mind...
Re: Closely spaced sibs
mi an my bro 3yrs and 2 days apart. growing we fite like puss and dawg but u better not chobble him mek mi si or hear cus mi cuss u...and him same ting. him ready fi fite fi mi at the drop of a hat. by time i was age 13 and he 16 we got too grown up to fite. we didnt even argue ne more come to tink of it.
and wen mi seh fite mi no mean no likkle fenkeh fenkeh lick eino . mi mean some b*tch lick mi use to get. and saykah how mi couldnt manage him mi use to bite...all wen mi a big big pickney mi still a bite. di brute coulda ball eisimi even draw blood some a di time. but sometime him use to bite mi back...faddah dat coulda hat. from mi bout age 3-4 dem tell him seh netime mi bite him him mus bite mi back.
wen mi could get back at him physically mi woulda go iina him dressah draw and empy all di clothes outa door. mi would throw wata inna him shoes dem...omg the things i did....
but growing up we were really close. every five minits mi hithc up backa him. and every minit wi fite. di whole neihborhood would hear us. it go to the point mi granny use to come fling stone broom stick neting she ketch fi stop wi from fite. u know like wen dogs a fite and u fling stone fi pawt demahe sah. good bless mi granny...my mom got us when we calm dung and well trained. my poor granny. ahe sah