mi go in deh fi cream mi head <span style="font-weight: bold">(btw: all di smaddy weh gwine come in yah fi tell mi bout mi nu fi cream mi head...oonu can GDAB )</span>
1st tings first: mi nuh do all day, chat fawt, giggle-giggle when mi inna you establishment ahn niedah does she, which is why mi like har. You in at you appt time ahn you out. anyhow...
she call mi ova har chair...she chat di usual how di do...how you fambly (she know mi muddah and di current mr ilp)....blah, blah. She stawt cream mi head....
Oh my Gawd...when mi seh is like smaddy tek fire to mi head ahn light it. when mi seh mi head ah bun mi...Lawd a mercy!!!
Mi haffi tell har mikase tek out di cream. Mi seh all tears ah come fram mi yeye dem.
She wash out di cream. Mi ah yell tell har fi wash it again. Den before mi ketch miself mi stawt cuss har off...
Mi hear one shampoo gyal seh, "She pregnant or something? Only the pregnant clients act like that?"
Then mi hear mi hairdresser seh, "ILP, you're not pregnant are you?"
then she understand and u can go back... u deserve another one thing I like about pregnancy it allows you to express your emotions and get away with it.
but ilp it nuh mek nuh sense u a put cream in u head and it stay 1 minute and it head nuh start relax.
maybe this is the time to wear thhe braids u used to wear....mmm well it would be good if u could wait till summer finish before u do the braids all the same.
Twiny mi nuh think so... ahn you know how long it tek mi fi fine har...
she could see di expression on mi face when she ask me. She look pon mi ahn seh, "ILP, you could've told me that you were pregnant. How far along are you?"
So mi ah look pon har like why does it matter?
Well she peeps daht too ahn seh, "What? [wid dis "duh, you eediat" voice] are you 6 weeks, 2 months, 3 months, what?" Ya'll she was really annoyed.
Mi tell har mi 10 weeks. Mi hear har seh..."Oh, my God." ahn den she walk off....
Mi hear she tell smaddy gi har some 3 in one (or some such).
Lawd mi shame suh till...all di people inna di shop ahn look pon mi...mi know dem was
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">but ilp it nuh mek nuh sense u a put cream in u head and it stay 1 minute and it head nuh start relax.
maybe this is the time to wear thhe braids u used to wear....mmm well it would be good if u could wait till summer finish before u do the braids all the same.
hush. and no me not gwine GDAB. </div></div>
ummm...how mi was fi know mi nuh fi cream mi head? where that is written? just add dis episode to di long list ah tings weh juss confirming seh mi life ovah...
\
aye sah...
she will use someting a little gentler ILP that's why she questioning u ... no it dont mean u life over ... I just means that you will have to say you are pregnant to some people because it will affect the products they use and how they use them...etc
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiny</div><div class="ubbcode-body">She only asking because she realise u head will be sensitive ... she did want to bax u upside the head but she control her emotions. </div></div>
she have one shampoo gyal wash mi head (wid what mi nu know). den she come tek ova. she kiss har teet dem nuff times fi mek mi know she was not happy. Den mi stawt bawl right deh wid mi head inna di bowl.
mi hear she ask mi, "It's still burning?" Mi tell har no (but mi did feel seh mi was feeling di remnants still... ) She seh, "Look, ILP. I run a business. This is your hair we are dealing with. It is a part of your body. Some pregnant clients dont have issues with relaxers, but alot do. When you came here on day one, the client card said that it is the clients responsibility (she mek sure she emphasize daht) to inform the stylists of any medical conditions as it can effect your hair." She all go have one gyal go bring mi di card weh mi sign.
So mi ask har wah she can do wid mi head as mi was leaving town come mawnin?
She say, "Nothing now. Are you kidding me?"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_N_disyabelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">but ilp it nuh mek nuh sense u a put cream in u head and it stay 1 minute and it head nuh start relax.
ummm...how mi was fi know mi nuh fi cream mi head? where that is written? just add dis episode to di long list ah tings weh juss confirming seh mi life ovah...
\
aye sah... </div></div>
u hot eeh? me neva seh u shoulda did know...me saying NOW that u know
mi go in deh fi cream mi head <span style="font-weight: bold">(btw: all di smaddy weh gwine come in yah fi tell mi bout mi nu fi cream mi head...oonu can GDAB )</span>
1st tings first: mi nuh do all day, chat fawt, giggle-giggle when mi inna you establishment ahn niedah does she, which is why mi like har. You in at you appt time ahn you out. anyhow...
she call mi ova har chair...she chat di usual how di do...how you fambly (she know mi muddah and di current mr ilp)....blah, blah. She stawt cream mi head....
Oh my Gawd...when mi seh is like smaddy tek fire to mi head ahn light it. when mi seh mi head ah bun mi...Lawd a mercy!!!
Mi haffi tell har mikase tek out di cream. Mi seh all tears ah come fram mi yeye dem.
She wash out di cream. Mi ah yell tell har fi wash it again. Den before mi ketch miself mi stawt cuss har off...
Mi hear one shampoo gyal seh, "She pregnant or something? Only the pregnant clients act like that?"
Then mi hear mi hairdresser seh, "ILP, you're not pregnant are you?"
no your life is not over. this is 2009. women can color and creme hair still while pregnant.
disclaimer: check with your ob/gyn to ok it first as they would know best what you can and cannot do safely for the next 9mths based on underlying health issues
why yuh nuh finally open up the book and read it cho
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_N_Belly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">but ilp it nuh mek nuh sense u a put cream in u head and it stay 1 minute and it head nuh start relax.
\
aye sah... </div></div>
1. please read the book, it nah guh kill yuh fi read it one time and then yuh can put it back pan the bookshelf. (you will find the info in deh bout the cheese and fish too)
2. fi yuh really like yuh hairdresser, send one cyard or some flowers guh give har, tell har seh yuh sorry yuh nevah know and blame it pan the belly. it is difficult to find a stylist that we like so when we do, we try to make it work. mi know she will appreciate the gesture.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.