Re: I need Suggestions
thanks. to me it seem like dis preggers cyan done.
mi come in from the gym not to long, ahn is a shame...mi fine miself on di recumbent bike (mi belly perclude mi from regular bike
) ah huff ahn puff like dawg a chase mi
but when mi look dung on di readings...di bike neva even turn on cah mi wasnt peddling fast enough
mi tyad of it juss like di fuss day....
upon mi reflection, mi nu mek a good preggers person. period.
mi neva enjoy any of it, but you haffi run di marathon before you can cross di finish line nu true
my mother arrives on saturday
then mi can feel like mi can relax.
when dis boy arrives...mi plan fi introduce miself to im fi real. den mek im know daht mi owe im a few beatings as soon as im settle.
thanks again for the warm wishes
thanks. to me it seem like dis preggers cyan done.
mi come in from the gym not to long, ahn is a shame...mi fine miself on di recumbent bike (mi belly perclude mi from regular bike
) ah huff ahn puff like dawg a chase mi but when mi look dung on di readings...di bike neva even turn on cah mi wasnt peddling fast enough
mi tyad of it juss like di fuss day....
upon mi reflection, mi nu mek a good preggers person. period.
mi neva enjoy any of it, but you haffi run di marathon before you can cross di finish line nu true

my mother arrives on saturday
then mi can feel like mi can relax. when dis boy arrives...mi plan fi introduce miself to im fi real. den mek im know daht mi owe im a few beatings as soon as im settle.

thanks again for the warm wishes

Do, m'love, mek him tek him time come out
. Im name bway pickney an dem love curl up in deh and tek a lang time to wake up and face reality!