So i always thought it was tacky for ppl to have a shower every time dem a breed...to me, it look liek dem a beg fi tings.
If ppl waan give sumthing, they can but mi nuh si de need fi every 20 months u push out baby an a look tings each time. Nuff a de major needs dem can be hand me downs from the older kid(s) anyway.
If de pregnancies are 5+ yrs apart den mi can si wid dat..
Mi say all dat to say: mi fren a breed again (3yrs apart) and mi get a invite weh say it's not a shower it's a Sprinkle. I thought it was cute
I guess I will go but mi naw buy nuh big ticket item caw a one next girl shi a have...maybe 2 likkle outfit will do.
If ppl waan give sumthing, they can but mi nuh si de need fi every 20 months u push out baby an a look tings each time. Nuff a de major needs dem can be hand me downs from the older kid(s) anyway.
If de pregnancies are 5+ yrs apart den mi can si wid dat..
Mi say all dat to say: mi fren a breed again (3yrs apart) and mi get a invite weh say it's not a shower it's a Sprinkle. I thought it was cute

I guess I will go but mi naw buy nuh big ticket item caw a one next girl shi a have...maybe 2 likkle outfit will do.