Any parents have experience wid dis?
Mi mom give it to mi last time mi was in JA. She insist mi tek it an gi Sar fi increase di pickney appetite cah she picky but tru Sar was taking Flintstones already so mi decide fi mek her finish it out. Anyway it done an mi jus start her pan di Tres Orix. It suppose to mek her waan nyam but instead she a sleep weh di whole day an she very sluggish. The dosage information not too clear to me..it says fi take it twice a day but i dont know if is 1 teaspoon twice a day or half teaspoon twice a day...anyways mi go di safe and lazy route an give her 1 teaspoon a day.
Considering taking her off it but I wanna hear other parents experience with it first.
Mi mom give it to mi last time mi was in JA. She insist mi tek it an gi Sar fi increase di pickney appetite cah she picky but tru Sar was taking Flintstones already so mi decide fi mek her finish it out. Anyway it done an mi jus start her pan di Tres Orix. It suppose to mek her waan nyam but instead she a sleep weh di whole day an she very sluggish. The dosage information not too clear to me..it says fi take it twice a day but i dont know if is 1 teaspoon twice a day or half teaspoon twice a day...anyways mi go di safe and lazy route an give her 1 teaspoon a day.
Considering taking her off it but I wanna hear other parents experience with it first.
mi shame fi say mi only carry this pickney go doctor when him sick (since mi come here) mi need fi make one appt at the pedi. fi him.
mi used to put the food in mi mouth and then tek the drinks and swallow like tablet fi try mek it guh dung 
this not bringing back good memories at ALL