So, this is like an unconscious(sp?) thing..but mi sure there is some research or reasoning behind it.
Why is it dat pregnant ooman always have dem han pon dem belly..
Especially when it get big, it come in like a natural arm rest or sumthing
all when u not even a show but u all jus find out say u preggers, u han automatically drift an rest pon u belly
Why is it dat pregnant ooman always have dem han pon dem belly..
Especially when it get big, it come in like a natural arm rest or sumthing

all when u not even a show but u all jus find out say u preggers, u han automatically drift an rest pon u belly
mi nuh familiar wid dat position
mi check seh bizi did a announce belly
dont tease ppl like dat man bizi
...of i u ago tell wi something jsut come out an tell wi
or when mi ah stand up at the sink and ah try figure out why mi so far back and den mi memba
never tink bout dat. that must be annoying LOL. how u brush yuh teeth or wash plate so far from di sink