So mi did a talk wid smaddy wha day and by chance dem tell me dat dem nat feeling well and dem dacta closing ar practice and she haffi go fine new dacta
So sayka mi kno some a de dacta dem miask ar a which dacta ongle fe fine out sey is de same dacta dat Bre go to.
So mi cawl de dacta affice dis mawnin and ongle fe fine out sey tomorrow is ar lass day.
so mi ask bout Bre records so the receptionist tel me dat dem is at a medical record storage and she gi mi a numba fe call and sey dem wi sen the records to me.
So mi cawl and leff message as the recording sey mi fe do and bout and hour later mi get a call back fram the record place.
Dem sey the records wont be ready til en a month and dem wi cawl mi back den.
So one mine sey mi fe ask the man if there is a charge fe de records and him sey yes so mi ask him how much and him sey him noh know yet it depends on how big the file is. Unno see mi dying chrial.
So sayka mi kno some a de dacta dem miask ar a which dacta ongle fe fine out sey is de same dacta dat Bre go to.
So mi cawl de dacta affice dis mawnin and ongle fe fine out sey tomorrow is ar lass day.
so mi ask bout Bre records so the receptionist tel me dat dem is at a medical record storage and she gi mi a numba fe call and sey dem wi sen the records to me.
So mi cawl and leff message as the recording sey mi fe do and bout and hour later mi get a call back fram the record place.
Dem sey the records wont be ready til en a month and dem wi cawl mi back den.
So one mine sey mi fe ask the man if there is a charge fe de records and him sey yes so mi ask him how much and him sey him noh know yet it depends on how big the file is. Unno see mi dying chrial.
(just because them know u cant do without it)
I think the patient is being penalized when it's the doc who chooses to close