<span style="font-style: italic">Some fluke business did a gwaan an mi couden view pics on my work PC. Mi noh know what fixed the prob but mi glad mi can now si di pics now </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">I always love how you comment on the babies photos.
When you say dis one have big eyes and dat mean dem ago be a doctor
well, not quite, but you get what mi saying
Don't think mi noh notice you neva chat bout Lilla's future
mi juss a come awn from Monday....wat a pretty baby...mi neva know a so she pretty....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
mi juss a come awn from Monday.... </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">if Vannie ever come she will like this pic:
He was quite excited to push the 'roof' button in that parking garage elevator </div></div>
him grow big fi tru n di locs r lovely...by the time him reach high school him a go bruk hearts...all di girls a go flock him juss fi di locs my son frens use fi seh dat is y him got dem attention...deem a ooh n aah ovah di locs
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
mi juss a come awn from Monday.... </div></div>
Hope the thread make you smile </div></div>
second time i think i am seeing ur dawta...wat a beauty...her eyes are pensive so mi no sure bout wat she a go do..but i do know seh wi ha everybody a mek a way fi har if u no curb how she view har looks ....she is a heartbreaker wid dem cupid lips deh n dem pensive eyes...wat a beauty...now mi feel shame
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
second time i think i am seeing ur dawta...wat a beauty...her eyes are pensive so mi no sure bout wat she a go do..but i do know seh wi ha everybody a mek a way fi har if u no curb how she view har looks ....she is a heartbreaker wid dem cupid lips deh n dem pensive eyes...wat a beauty...</div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
second time i think i am seeing ur dawta...wat a beauty...her eyes are pensive so mi no sure bout wat she a go do..but i do know seh wi ha everybody a mek a way fi har if u no curb how she view har looks ....she is a heartbreaker wid dem cupid lips deh n dem pensive eyes...wat a beauty...</div></div>
I have not been round too much posting pictures...
Thanks for your insight, in truth you were just on my mind </div></div>
not approving of ur decision BUT the result is a work of Jah fi real...not dat ugly children should not be celebrated but this one is a work of artisty...wat a beautiful child fi real...her likkle face is so captivating
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">Well, we can never know why someone makes the choices that they do.
Even if faced with the same situation, everyone handles things differently.
I knew you did not approve, and so I did not include you in my tales...
I think we both could have gained some insight had I chosen to share.
Regardless, the love and respect I have expressed for you over the years is heartfelt.
Even on your touchy days
Be Blessed Evanovitch
</div></div>like me seh mi shame cause to not have had this beauty birthed would have have meant not showing how Jah is great in his blessings...wat a pretty pickney aldoah ole time people seh u no fi seh dem pretty incase duppy come fi dem....u fi seh dem ugly...ah , the many ole time tales from country..like how u live a farrin u no haffi sprinkle kusskuss wata fi dem but she is a beauty indeed....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body">then who teach har to ah pose off herself like that i dead bout she a fold hand </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.