Re: come share your horrific
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">Grosssaroni
chew bubblegum, keep a snack of crackers, biscuit, nuts...sitten 'dry' fi eat thru out the day<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">were u spitting like crazy....dont know how to deal wid dat one. mi almost feel like have on likkle spit cup beside me (at home) but dat seems kinda gross. at work i keep spittin mi mi garbage
</div></div> </div></div>
bizi u say u never did have no sickness so please missis galang bout yuh business and no mek wah a no fi yuh ketch u
none a wah u a say no help. i am even taking some pill diclectin and dem nah help. di fuss doc weh did gimme dem tell mi tek one 3 times a day. my personal doc tell me fi up the dose to two in the evening and two more in the day if mi need. a max of 6 pills...all a dat mi still get sick. now mi MIL tell mi say di pill dem can cause birth defects and come hat up mi head now. since she tell mi dat mi tek bout 4 and mi still did get sick so maybe mi just ago stop tek dem.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">Grosssaroni
chew bubblegum, keep a snack of crackers, biscuit, nuts...sitten 'dry' fi eat thru out the day<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">were u spitting like crazy....dont know how to deal wid dat one. mi almost feel like have on likkle spit cup beside me (at home) but dat seems kinda gross. at work i keep spittin mi mi garbage
</div></div> </div></div>bizi u say u never did have no sickness so please missis galang bout yuh business and no mek wah a no fi yuh ketch u

none a wah u a say no help. i am even taking some pill diclectin and dem nah help. di fuss doc weh did gimme dem tell mi tek one 3 times a day. my personal doc tell me fi up the dose to two in the evening and two more in the day if mi need. a max of 6 pills...all a dat mi still get sick. now mi MIL tell mi say di pill dem can cause birth defects and come hat up mi head now. since she tell mi dat mi tek bout 4 and mi still did get sick so maybe mi just ago stop tek dem.
and what mi doctor never know couldnt hurt him since is a next doctor tell me to take it.
and them say sicky sicky mean sticky sticky. Plus every pregnancy is different so the next one will be good 
she tell mi bag a tory bout how she did tek some pills during her pg dankey years ago and how di pickney di have bad skin issues and teeth issues as a child and apparently a did the nausea pills cause it.
:

all dat excitement went out the window and it was like wat the hell did i do dat for.