Re: come share your horrific
Thanks again all. Mi just drop in fi mek oonuh know mi still with the living.
Miss dry peas u need a tracing but mi no have the strength. Lord if mi did know
Thanks again all. Mi just drop in fi mek oonuh know mi still with the living.
Miss dry peas u need a tracing but mi no have the strength. Lord if mi did know
Well I vomited and spat for the first 3 months with my first two children. With the last one... Jezas! Mi spit fi di entyah durashan ah di pregnancy. I was sick like ah dawg. And towards the end my mouth was like a tap.
I was so glad to go on maternity leave at 7 months so I could spit to my hearts content. And the spitting didn't stop until a good 6 weeks or so after giving birth when my hormones started calming down.

Ol time ppl seh wen yuh sick soh, yuh baby gwine have nuff soff hair
tell him seh wen him can hawl feem battam lip over him head and don't feel no discomfort, den him can come tell yuh bout "no drug"