ok suh dem 10:00/1030 weekend bedtime sound about right then..
Twiney i think them seh is 9-10 hours of sleep them need. LB is a sleeper (like me )
BB doesn't seem to need as much (but maybe this has something to do with the fact that him approaching middle school age and me memba read something bout them circadian rhythm mek them feel sleepy later?....in general BB not a sleeper though and always up early)
eta:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">With the onset of puberty, adolescents
begin to experience a sleep-phase
delay in their biological clock (i.e., circadian
rhythms) and develop a natural tendency
to fall asleep later in the evening
and wake up later in the morning. Even
adolescents who are sleep deprived tend
to feel alert in the evening, making it
more difficult for them to go to bed at a
reasonable hour. Sleep is triggered by the
release of melatonin, a natural body hormone.
Toward dawn, melatonin shuts
off as the hormone cortisol increases, signaling
the individual to wake up. The
pattern and timing of melatonin secretion
makes it hard for adolescents to fall
asleep and wake up at the times necessary
to get enough restful sleep. Schools
with start times before 8:30 a.m. place
students at a disadvantage in terms of
arousal and alertness, not only for early
morning classes but also throughout the
day because adolescents’ biological
rhythms are out of sync with typical
school routines.
well as the person who has to deal wid oonu foul mannered pikney who still sleeping when dem reach school...oonu fi mek sure that them not only get 10+ hours of sleep per night. Oonu fi mek sure that them not only inna dem bed, but that is lights off, nutten (not cellie, xbox, ipod, tv, boyfriend/girlfriend, night light, e-reader, et. al)...oonu hear wah mi seh? NUTTEN not in di bed wid dem.
O, and while mi on di subject...if oonu tink Pop-tarts, Toaster Strudel, Gatorade, Monster Drinks, Starbucks, Doritos and dem tings deh is OK fi eat seh is breakfast....think the hell again they eat it ahn by di time dem left oonu car and come inside ahn seh di pledge...oonu pikney a doze off. Ahn mi naw call oonu eidah fi tell oonu what oonu already know, but love "why didnt the school call me?" come pass oonu lips what mi promise fi do doh is di next one mi ketch Monday mawnin is mi gwine walk right up pon dem ahn mi gwine slam one evalastin stack ah books pon dem desk ahn try fi buss dem aizedrum. ahn tell dem fi "wake di hell up. if you want to sleep stay home." ahn go finish teach mi lesson.
mi nu want to hear nutten bout "well they argue when I say bed time at 8:30 and when I send them anyway they dont go to sleep. I'll come in and they are texting/listening to ipod/reading magazines all at midnight." ah peer rubbish tings daht. Oonu fi be parents and rule oonu pikney and not di oddah way around.
k....thanks for oonu attention, immediate understanding and cooperation in this matter.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body">well as the person who has to deal wid oonu foul mannered pikney who still sleeping when dem reach school...oonu fi mek sure that them not only get 10+ hours of sleep per night. Oonu fi mek sure that them not only inna dem bed, but that is lights off, nutten (not cellie, xbox, ipod, tv, boyfriend/girlfriend, night light, e-reader, et. al)...oonu hear wah mi seh? NUTTEN not in di bed wid dem. </div></div>
check.. dem so facety a late.. alla dem tings dere are now MINE
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body">
O, and while mi on di subject...if oonu tink Pop-tarts, Toaster Strudel, Gatorade, Monster Drinks, Starbucks, Doritos and dem tings deh is OK fi eat seh is breakfast....think the hell again they eat it ahn by di time dem left oonu car and come inside ahn seh di pledge...oonu pikney a doze off. </div></div>
and just what is wrong wid pop tarts if dem have dem fry hegg wid ie ? at least dem a eat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body"> Ahn mi naw call oonu eidah fi tell oonu what oonu already know, but love "why didnt the school call me?" come pass oonu lips what mi promise fi do doh is di next one mi ketch Monday mawnin is mi gwine walk right up pon dem ahn mi gwine slam one evalastin stack ah books pon dem desk ahn try fi buss dem aizedrum. ahn tell dem fi "wake di hell up. if you want to sleep stay home." ahn go finish teach mi lesson. </div></div> dat is fine cause dem supposed to be awake a mawning time
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body">
mi nu want to hear nutten bout "well they argue when I say bed time at 8:30 and when I send them anyway they dont go to sleep. I'll come in and they are texting/listening to ipod/reading magazines all at midnight." ah peer rubbish tings daht. Oonu fi be parents and rule oonu pikney and not di oddah way around. </div></div>
cant wait till hunter stawt pull him tricks pon you muaahahahahaha
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.