hush wendy. mi naw go lie, i see braces in har future
but all in all it not bad. like mi seh inna di nedda thread, mi suck fimmi till mi was 16. it never help dat mi farrid di big arredy so add di buck teeth to it and mi cousin dem start call mi buck buck
mi seh dat fi seh u dawta is beautiful and she will be alright. nuh stress too much bout di teef it will juss haffi get fix layta if gentle encouragement nuh work today.
So a Wendy pickney dis? A tink a memba asking dis sometime back an mi nayin get no ansa...
Anyway, she mek mi miss yawd is a shame... caw she remind mi a mi likkle fren dem whe mi use to pally wid... when donkey did still a wear shawt pants...
LOL .. Yuh si di whole a unu a talk bout lef har.. aaii sah.
When mi goh back to di Dentist January and im start question mi, I gwine to refer im to all unu Ok mi wi go har some more time ..but nat 16 ..wos 25!!
Let me say a global thanks to all the kind words.
Den mek goh back an try ansa unu wan wan ...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ms Exced</div><div class="ubbcode-body">Aww what a cutie and she teking har job serious. H<span style="font-weight: bold">er hair looks thick and nice</span>
Thanks Wendy, and mi don't see no overbite either. </div></div>
VERY THICK! an dat is cause fi a neda set a drama ina mi life
Mek mi nat even begin to talk bout dat hair of hers. Dat ago tek days fi explain ...Massi Jesas
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">she is very sweet wendy...u sure dem never swap har </div></div>
Vegas ..I neva si what was going aan backa di curtain ..soh chances are yuh may be right If shi neva soh maddy-maddy an love gi joke like mi, mi woulda prably bi secand guessing all now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body">she's cute. ahn please to lef har. just save you money for the braces
<span style="font-weight: bold">where was the wedding. that venue look familiar</span> </div></div>
A place name Brookshire Gardens. Where were you thinking
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">cute as can be Wendy
<span style="font-weight: bold">Has she lost her baby teeth yet?</span> </div></div>
No .. I know why you asked.
I think the last visit the Dentist was saying she is alright until she looses the baby tooth ..yaadi yaddi .. But in the next sentence he told me to try to get her to stop by age 4.
Dats why mi up yah a ask fi advise an di whole a unu a tek pity pan har an a cuss mi out
Talk bout back fiyah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">awww what a cutie!! U did good Wendy & mrWendy! </div></div>
Nat a backside!
Is mi wan do it!! Fiyah an brimstone pan yuh!
(<span style="font-style: italic">Dam mi a soun like ILP nung </span>)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Wendy, she looks like you! <span style="font-weight: bold">Put a photo of you at her age next to her and see </span>
Let her be as far as thumb sucking. It's what comforts her and makes her think deeply. So leff har </div></div>
Actually... Mi high school pictra show di resemblance..
I have a lopsided dimple.. Meaning wan! an di pickney come wid wan prominent dimple to.
Who di heck barn wid wan side dimple Lawd a mercy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">So a Wendy pickney dis?<span style="font-weight: bold"> A tink a memba asking dis sometime back an mi nayin get no ansa... </span>
Anyway, she mek mi miss yawd is a shame... caw she remind mi a mi likkle fren dem whe mi use to pally wid... when donkey did still a wear shawt pants... </div></div>
Huh? Yuh lost mi. Mi neva put har pictra up before. what yuh did ask mam?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.