till my due date

sigh. other than the nausea the thing i hate most about being pregnant is the i have to eat and i have to eat now feeling. on a morning like dis i would love nothing more dan to roll over and get likkle more sleep....but no
i have to eat. hungry a kill mi and if i dont eat i know wat gwine happen
miss the days wen mi coulda wait dat extra hour or so before eating.
oonuh help mi pray for a 38 wk baby ok
i dont think i can mek the full 40
and heaven forbid if she late. one mi coworker tek har hog mout a talk bout mi gwine be a week late and have a st patty' s day pickney. I know there is a God so him nah go do dat to me. no sah.
the Bible say him nah gi yuh more dan u can bear and jah know mi woulda muss dead if time come and dis child still inna mi.
meeda muss affi do mi owna c-section

sigh. other than the nausea the thing i hate most about being pregnant is the i have to eat and i have to eat now feeling. on a morning like dis i would love nothing more dan to roll over and get likkle more sleep....but no

oonuh help mi pray for a 38 wk baby ok