Re: how to not raise a leggo bease :-/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">
mek mi ask u someting.. dem pickney noh go playground pon a regula.. cause some a dat behavior can be avoided wid nuff outside playtime.. go play! get tired!!
If he has all a dat and still cyan sit still he could be adhd. I was in denial for a while.. did the behavioral things and when we decide fi medicate it was like 'ahhhhh'
kia, di funny ting is that there is a playground literally across the street (two lane likkle road so it nuh far) from mi house.
di ting wah did boggle mi mind too is dat dem never carry no entertainment fi di pickney dem. they drove (so had space) and this was a planned trip. i can see dat dem possibly figet it but mi was shocked! and dem also had di likkle one a drink outta mi glass dem and never seem fi have him sippy cups.
dem seemed very unprepared. the dad took them to the playground across the street and we went walking to the park and beach (again close to the house) but it just seem to get kid 1 more excited rather than wear him out :-/
ETA: maybe he does need meds
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">
mek mi ask u someting.. dem pickney noh go playground pon a regula.. cause some a dat behavior can be avoided wid nuff outside playtime.. go play! get tired!!
If he has all a dat and still cyan sit still he could be adhd. I was in denial for a while.. did the behavioral things and when we decide fi medicate it was like 'ahhhhh'

kia, di funny ting is that there is a playground literally across the street (two lane likkle road so it nuh far) from mi house.
di ting wah did boggle mi mind too is dat dem never carry no entertainment fi di pickney dem. they drove (so had space) and this was a planned trip. i can see dat dem possibly figet it but mi was shocked! and dem also had di likkle one a drink outta mi glass dem and never seem fi have him sippy cups.
dem seemed very unprepared. the dad took them to the playground across the street and we went walking to the park and beach (again close to the house) but it just seem to get kid 1 more excited rather than wear him out :-/
ETA: maybe he does need meds