Re: The Graduate. What is this worl coming to?
Amen mi love
Mi ole school like dat. Pickney muss look like pickney. She has been in bubbles and clips since she was a baby. I hired this girl to do her hair an she had this neat style wid whole heapa beads. I told her next time jus use the bubbles. Mi cyan tek di whole heapa beady beady to 
Mi a come back come tell yuh what neva sit well wid mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">congrats wendy2!
wendy mi was so happy fi see di<span style="font-weight: bold"> bubbles and clip dem</span>
mi see summuch force ripe pickney dese days dat it warmed mi heart fi see di likkle girl look juss like a likkle girl.
so wah u never like? di girl/boy segregation? looked like a momentous occasion! </div></div>
Amen mi love
Mi ole school like dat. Pickney muss look like pickney. She has been in bubbles and clips since she was a baby. I hired this girl to do her hair an she had this neat style wid whole heapa beads. I told her next time jus use the bubbles. Mi cyan tek di whole heapa beady beady to 
Mi a come back come tell yuh what neva sit well wid mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">congrats wendy2!
wendy mi was so happy fi see di<span style="font-weight: bold"> bubbles and clip dem</span>
mi see summuch force ripe pickney dese days dat it warmed mi heart fi see di likkle girl look juss like a likkle girl.so wah u never like? di girl/boy segregation? looked like a momentous occasion! </div></div>
When the pattern continued, the snickers in the audience dimmed. No one was amused after the 4th male child uttered those words: “<span style="font-style: italic">When I grow up, I want to be a basketball player for the Lakers</span>.”
Wendy that is disturbing even if it is the playoffs smaddy muss want to be something other than a sports figure, esp the boys. I would be disturbed too cause it sound like the boypickney dem need fi learn more bout astronauts and dem ting dere
But like mi seh .when dere was a pattern of "I want to be a basketball player" became evident, people stap kin dem teet.
Your question is a potent one.