Re: The Graduate. What is this worl coming to?
I guess di way yuh put it you maybe on to someting.
Mi was jus disappointed that the boys dem wasn't a try tink outside the <span style="text-decoration: line-through">box </span>court . Anyway, as lang as dem noh en up inna prison, dats all wi can pray for
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Wendy, your daughter is just absolutely lovely and I just want to kiss har up! smile btw, who was de man eena de yellow shirt wid im hair fayva ants hill??? A har faada dat? </div></div>
BOAL
Nunya ..yuh noh have noting name tact
I have no idea who yuh talking bout. Wan man did tan up inna mi camera shot and if it's him yuh talking bout the answer is no. Her Dad was di photographer an mi was di Videographer so wi did too busy a capture di moment to appear on flim.
I guess di way yuh put it you maybe on to someting.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Wendy, your daughter is just absolutely lovely and I just want to kiss har up! smile btw, who was de man eena de yellow shirt wid im hair fayva ants hill??? A har faada dat? </div></div>
BOAL