Mr aden a feed ooman chicken and then take him rag a wipe off her mouth. But them make a cute couple.
Unno tell me now
Re: Unno tell me now
Pictures do not do baby Vegas justice.. She is one of the happiest sweetest baby ever. She fits perfectly in my arms and if it wasnt a 3 hrs drive between us I would seriously teef her (when she ready fi har titi I would have to return her
Vegas you have really done well I and I pray you continue on the same path.
Twniney ... Mi a look pan di pictra dem an mi a si a story.
Di fus wan ..Arden a gi har a wan talk an shi not having it. She's like:
"I<span style="font-style: italic"> know you are cute and all ..wid yuh sweet mout, but I'm not that easy - Ok?" </span>

Den next pictra.. Arden mek fi tun weh outta shame an shi come back:
<span style="font-style: italic">"No a lickle joke mi did a run ... Ask mommy fi mi numba. Text mi any time a day.We''ll take it from there - OK?" </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">Mr aden a feed ooman chicken and then take him rag a wipe off her mouth. But them make a cute couple. </div></div>
Time Aden have a baby sister
They are adorable

PZ tek weh u self