Re: mi still deh yah
Quick update - we came close to an emergency c-section yesterday. All looked well then mi bp spiked & bubba wasn't doing well. As usual di team rush into action & was prepping for taking him while they tried to reduce mi pressure. Luckily it came down. Mi suh tired a di risk & dread associated wid wah a guh happen next that mi tell dem mi feel better if dem tek him out. But them worried bout both a we. So mi on iv since then & hooked up to monitors again. But friends & family getting ready fi mobilize if nutten.
Mi ex boss who is more of a friend now, mi sistren from yard who live a hour away now & baby father rushed to mi side. Memba mi nuh have family here. Dem on east coast & will fly in early if doc mek di call to deliver.
Stay tuned I guess
Quick update - we came close to an emergency c-section yesterday. All looked well then mi bp spiked & bubba wasn't doing well. As usual di team rush into action & was prepping for taking him while they tried to reduce mi pressure. Luckily it came down. Mi suh tired a di risk & dread associated wid wah a guh happen next that mi tell dem mi feel better if dem tek him out. But them worried bout both a we. So mi on iv since then & hooked up to monitors again. But friends & family getting ready fi mobilize if nutten.
Mi ex boss who is more of a friend now, mi sistren from yard who live a hour away now & baby father rushed to mi side. Memba mi nuh have family here. Dem on east coast & will fly in early if doc mek di call to deliver.
Stay tuned I guess