He is just as cute as he can be ! And he looks like such a happy baby. Seems like you just had him. He's growing nicely.
I know I don't see <span style="font-weight: bold"><span style="font-style: italic">Bubba</span></span> up there on them pictures. :Just couldn't let it go huh?
did i say him have 6 teeth? well him spring 2 pon di trip. living in a hotel wid a miserable baby is no fun.
i am happy to be home and so is he.
mi naw start a new thread so mi will just gi a quick brief pon di new girlfriend here.
when mi come home, mi put di baby to bed and she came over wid flowers (in mi favorite colors) and dinner. *sigh* it is nice to be pampered again.
she have a 3.5 yr old son who love bubba. him nuh stop call him pon him fake phone which him now bequeath to bubba caw i guess him over it.
so all is well and progressing in di love life and somehow wi find a way fi mek time. i thought mi dating life wuda haffi put pon hold but we dweet widdout neglecting the boys (caw mi know smaddy a guh come een yah wid dem judgement pon dis)
OK Frenchie you have to get your groove on - woman need loving but that baby - Alex - him nice so till. I have 2 grown [censored] kids and no grand kids and for the first time I feel a little twinge like me wouldn't mind having a grand kid. You done well well Frenchie Mr. Alex growing nice.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">
so all is well and progressing in di love life and somehow wi find a way fi mek time. i thought mi dating life wuda haffi put pon hold but we dweet widdout neglecting the boys (caw mi know smaddy a guh come een yah wid dem judgement pon dis) </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">
so all is well and progressing in di love life and somehow wi find a way fi mek time. i thought mi dating life wuda haffi put pon hold but we dweet widdout neglecting the boys (caw mi know smaddy a guh come een yah wid dem judgement pon dis) </div></div>
planning a likkle birthday celebration fi him but it really is fi all di people dem who pitch in over the past year and help we out in ways mi cyaan even count. mi bredda flying in from new york fi it but other than that mi nuh have nuh other family who mi waan be there who could make it.
mi will update later with pics but him very advanced:
- did i mention dat him a seh cat, car and dog (and bird name dawg as far as him concerned too )
- him crawling at the speed of light
- there is hope for a fro - the hair growing nuff
- start balance pon him own like him waan start step and walk
- fi now him is master at cruising around while holding on to things
- him start display fear of weird things like mickey mouse balloon and a lamp at the store
- him a nyam nuff solids. mi know dem will guh thru a picky phase so mi nuh waan brag too much bout dis but check out wah di bway a nyam dese days along wid him milk (all home made)
++ kale
++ yams
++ beets
++ carrots
++ brussel sprouts
++ yogurt (mixed with almonds weh grind real fine)
++ brown rice porridge
++ lentils (mi cook it with garlic, onion and little salt)
++ broccoli
++ bananas
++ apple sauce
++ butternut squash
him eat the quick oatmeal and rice cereals too.
figet fi mention dat him nyam a whole lot a di soup weh mi mek fi miself todeh - lentils, carrots, butternut squash and di usual seasoning - salt, skellion, garlic, thyme. him wax it awf in a jiffy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">mi break up wid ol' girl. it jut ran its course but i was sad. mi alright now and reddy fi love again </div></div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">mi break up wid ol' girl. it jut ran its course but i was sad. mi alright now and reddy fi love again </div></div></div> </div></div>
oye vey!
Jus hurrup an poas de pic dem - and lets do dis before you go on the prowl, shall we????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">FrenchT are you a vegetarian? </div></div>
no, but mi a try lay off di whole heepa meat. there was a time i did a modified veggie diet and only ate fish. mi a ease mi way into healthier eating. i also am not giving alex meat and egg until he turns 1.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.