Re: guess wah bubba gimme fi modda's day?
exced, dat sound like a plan. unlike stormy, mi short on family nearby so mi haffi pawn him awf to friends and paid nannies
ummm... so him start rollover 2 days ago
. di milestones are pretty cool but mi see wah people a seh when dem seh dem grow up fast. everyday is sinting new wid him.
here is a pic from the day he turned 6 months (1 week ago). we did a professional shoot with his poppa included. dis is him room but since we moving, dis is the last set of pics of him in there (i used the same color in him new room caw it very bright and mi want him have nuff color and cheer inna him life
exced, dat sound like a plan. unlike stormy, mi short on family nearby so mi haffi pawn him awf to friends and paid nannies

ummm... so him start rollover 2 days ago

here is a pic from the day he turned 6 months (1 week ago). we did a professional shoot with his poppa included. dis is him room but since we moving, dis is the last set of pics of him in there (i used the same color in him new room caw it very bright and mi want him have nuff color and cheer inna him life