<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">why the secret friend mek u change u mind vegas?
am just not big on secrets is all. how would she feel if mr skells went to mextico with secret fren ...even if its totally platonic same sex friend the secracy leaves room for doublt/ conflicts/ gettingpissedoffandbexbad bout the whole idea. like u have sinting a hide....i dunno <span style="font-weight: bold">maybe mi just a read too far into it cus mi hungry and cant decide wat to order for dinner</span>. </div></div> yes
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">girl...wen mi gone a vegas him neva know who mi did go wid until after..him did vex but him get over it
and btw these were girlfriends </div></div>
see dis is my point exactly.
mi no care if mr vegas want go a tim buck two wid Angelina Jolie i just want to know.
mussi fass mi fass i just hate to find tings out after...den i get all suspicious tinking it must be a reason y dem never tell mi and i feel excluded someohow...i dunno. mi just fass i guess.
i vote tan a yuh yard thought merica was in a recession and time hawd? weh u get money so fi a galavant over di place like tourist
safe di money fi send come gimme wen mi call u wid the lotto scam
Ahhmm, di invite turn luke warm when me hear dat is you one coming. Is the two young ladies me did hot fi see, not you.
Suh which part a Cancun does this 'friend' live?
I loved Cancun, nice relaxing resort town. And the night life is booming. Has anyone been kidnapped in Cancun? I thought it was other areas that were prone to kidnapping.
Have fun wherever you go, and mek me know if me fi prepare di room.
As a resident of Mexico....<span style="font-style: italic">ahem...</span>... mi seh go. But you should inform Missa Skelly before you go. Mi not big on di secrecy eidah.
Am not a fan of anywhere overly commercialized but just gwaan Bahamas and done. Stay pan di quiet side a di island (dem must have one) this way your
family won't worry about kidnapping
dem nuh just pick up 35 body pan di road in a "resort" area down mejico ?
Although mi read bout nuff people dat guh and come back safe.. Your choice
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">
Ahhmm, di invite turn luke warm when me hear dat is you one coming. Is the two young ladies me did hot fi see, not you. </div></div>
but cooyah? mi done suckle mi young long time ie nuh
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.