lord this week the biting ting got really bad mi ni know if her likkle teeth dem on the rise. she use to gum/ squeeze and i would say no an tek her off the bress, well mi no know if a bruk mi bruk di habit back den or if a did juss buck up but it stopped for a while. compared to now the bites from 3 month ago were nothiing. those were not bites that was pressue.
mi keep on a hold har dung a look fi teeth i swear i can feel dem. she bite mi lip an it still a burn mi.
i am not ready to give up nursing but i also dont want to be nipple-less
mi madda tell mi say she use to bite back
i tink dats going overboard. each time the little bugger pinch mi i raise mi hand but then i remember say i am against spanking 
i thought about pinching her pan har leg but dat would be child abuse an tha likkle hand slap would be less harmful.
jus now mi tek her likkle mawga hand in my mout say mi a bite her. all i got was smiles
she tink is a ramping ting mi inna
mi really caan do wat mi madda suggest so i come nowhere else but ja.com

i am not ready to give up nursing but i also dont want to be nipple-less

mi madda tell mi say she use to bite back

i thought about pinching her pan har leg but dat would be child abuse an tha likkle hand slap would be less harmful.
jus now mi tek her likkle mawga hand in my mout say mi a bite her. all i got was smiles