i promise 
ok so i used to be one a dem ppl who used to get annoyed at ppl weh post the whole heepa baby pic etc on FB...u know the type weh post every Jesus christ ting dem pickney do
neways so now dat mi experience the obsession for myself i can totally understand y they do it...i mean even the poop looks cute

so since mi cyan over do it pan FB infear dat smaddy ago say...den vegas a neva u use to chat odda ppl weh a post pics non stop
tanks to the anonymity of the board mi can post wid no regards 
but i promise no more for th rest of the month
enjoy...it long doe but worth every minute
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-7l6jsQtCG8"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/-7l6jsQtCG8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

ok so i used to be one a dem ppl who used to get annoyed at ppl weh post the whole heepa baby pic etc on FB...u know the type weh post every Jesus christ ting dem pickney do

so since mi cyan over do it pan FB infear dat smaddy ago say...den vegas a neva u use to chat odda ppl weh a post pics non stop

but i promise no more for th rest of the month

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-7l6jsQtCG8"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/-7l6jsQtCG8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>