Re: awww
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HIELPEE</div><div class="ubbcode-body">mine came at school ahn since i believed i was dying...i asked the nurse to call my father. lawd when mi seh mi bawl that day....mi bawl so till mi made miself sick... </div></div>
Diss mek mi laff.
Mi started way too early ( At least a soh di school nurse told me)
I was living with my uncle at the time and dere is no way mi was gwine tell im outta shame. Luckily my cousin was our helper and took me to the store to get supplies. But like yuh mi bawl di whole day cause mi neva really know the whole science behine menstruation soh mi was fretting out hell
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HIELPEE</div><div class="ubbcode-body">mine came at school ahn since i believed i was dying...i asked the nurse to call my father. lawd when mi seh mi bawl that day....mi bawl so till mi made miself sick... </div></div>
Diss mek mi laff.
Mi started way too early ( At least a soh di school nurse told me)
I was living with my uncle at the time and dere is no way mi was gwine tell im outta shame. Luckily my cousin was our helper and took me to the store to get supplies. But like yuh mi bawl di whole day cause mi neva really know the whole science behine menstruation soh mi was fretting out hell