I put Abi in a daycare at the end of Oct. She does 4 half days at the elementary school. So for the rest of those days and one full day of the week she is in daycare. The teacher at school writing me seh she going to school wet. She can use di potty just fine but need plenty of reminders when she wid friends so I send her in Pull Ups. The daycare is always sending mi tuperware home wid other kids even though mi mark abi name in dem an mi nuh get dem back. Tonight mi empty her lunch bag and discover seh she dash weh one a mi good good tuperware when mi ask her why only the cover come home...why was she not supervised????
Send her bag home wid another person once. Tonight Abi come home in a Pull Up dat was not hers, obviously belong to a boy cause it have Diego on it. Dat mean seh dem change her at school. Den not to mention di fact that Abi is sick constantly. She was never this sick even when she would catch stuff from her sister. Everyday yu go di daycare dem post up seh one pickney have staph infection, or conjunctivitis, or scarlet fever. Wicked stomach virus was going roun di other day. Den mi find di teacher not monitoring di kids dem properly while dem use di bathroom. Di kids go on dem own. Once when I was picking up Abi she said she wanted to go potty, when we go pee all over di seat. I brought it to the attention of the teacher. Dem seh dem caan go in di bathroom wid di kids. Mi seh if dem caan stand at the door and just supervise dem fi mek sure dem doing di right tings. dese are 3 and 4 year olds. Just a bunch a crap. I hate this daycare. I doan know if a so all a dem tan but this is the reason why I never wanted to put them in daycare when they were very little. I am annoyed and at my wits end.So now my question is, unoo tink mi shudda pull Abi out?