Re: Young entrepreneurs not tapping in tourism expanse
btw, u doooooo know dat dere is counterfeit blue mountain bout di place ...serious ting
[img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img] no badda mash up mi likkle vencha before it tek off
naw man this was from one place in a Portland with the seal pon dem bag, not jablum, no plastic bag ting, it never vacum packed so shelf life not as good but still 100% profit ketch mi yeye. Yu know yu can go a Mavis bank and buy beans too, but mi noh ready fi get marked as man with money yet and man all a laywait mi. mi know yard runnings pretty well unfortunately.
[/ QUOTE ].
u no easy u know...Blue Mtn coffee is ongle Blue Mtn if it grow at a certain height...di yaad bredda whe control di main one will not like it fi hear whe u a gwane wid
di odda day mi watch a documentary pon him enterprise....anyway, dung to di official coffee taster who have di job now fi yeeeeearsss...dis likkle yaad man whe haffi drink di brewed coffee and seh dat it ready fi market...him seem to have di taste bud wen authenticate the coffee...serious ting mi watch pon a cable channel bout di enterprise dung deh
btw, u doooooo know dat dere is counterfeit blue mountain bout di place ...serious ting
[img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img] no badda mash up mi likkle vencha before it tek off
naw man this was from one place in a Portland with the seal pon dem bag, not jablum, no plastic bag ting, it never vacum packed so shelf life not as good but still 100% profit ketch mi yeye. Yu know yu can go a Mavis bank and buy beans too, but mi noh ready fi get marked as man with money yet and man all a laywait mi. mi know yard runnings pretty well unfortunately.
[/ QUOTE ].
u no easy u know...Blue Mtn coffee is ongle Blue Mtn if it grow at a certain height...di yaad bredda whe control di main one will not like it fi hear whe u a gwane wid
di odda day mi watch a documentary pon him enterprise....anyway, dung to di official coffee taster who have di job now fi yeeeeearsss...dis likkle yaad man whe haffi drink di brewed coffee and seh dat it ready fi market...him seem to have di taste bud wen authenticate the coffee...serious ting mi watch pon a cable channel bout di enterprise dung deh