Re: Jamaica Daispora Conf - pappy show or catalyst
it sound good to me, u know why, nuff nuff nuff people waan go back home, and if dem really kick dis ting off right, hopefully [img]/forums/images/graemlins/70384-praying.gif[/img] dis can happen, [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
and a dehso ja a go boom!! [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
schools we get nuff help, hospital me no too sure bout, it worries me...de brain drain from the nurses/doctors, [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]
nuh fret ur self bout de farriners, if dem never mash up de place all dis time, it wont happen again, [img]/forums/images/graemlins/70384-praying.gif[/img]
memba enoh, we likkle but we tallawha!! [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Mi hear dat but already mi start see Montego Bay get out of reach fi nuff people because the price of land is getting out of control, I said it before what keeping developers and speculators in america at bay is the crime ting, them control dat you will see dem swarm dung deh like locust, buy out the locals dem cheap and turn it into little Hawaii, there are certain islands in the caribbean whe yu can set foot pon if yu no rich, virgin islands have one island only main land americans can afford, chase off the local dem and build four seasons, dem will bring dem same racist mentality dung deh and try a ting, mi just a tek long term view and that concern mi.
it sound good to me, u know why, nuff nuff nuff people waan go back home, and if dem really kick dis ting off right, hopefully [img]/forums/images/graemlins/70384-praying.gif[/img] dis can happen, [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
and a dehso ja a go boom!! [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
schools we get nuff help, hospital me no too sure bout, it worries me...de brain drain from the nurses/doctors, [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]
nuh fret ur self bout de farriners, if dem never mash up de place all dis time, it wont happen again, [img]/forums/images/graemlins/70384-praying.gif[/img]
memba enoh, we likkle but we tallawha!! [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Mi hear dat but already mi start see Montego Bay get out of reach fi nuff people because the price of land is getting out of control, I said it before what keeping developers and speculators in america at bay is the crime ting, them control dat you will see dem swarm dung deh like locust, buy out the locals dem cheap and turn it into little Hawaii, there are certain islands in the caribbean whe yu can set foot pon if yu no rich, virgin islands have one island only main land americans can afford, chase off the local dem and build four seasons, dem will bring dem same racist mentality dung deh and try a ting, mi just a tek long term view and that concern mi.