lord have mercy mi ago mad. mr vegas tek weh mi chile from yessideh morning and mi no see nor hear from har
yessideh him say him say mi muss pack a bag him gwine give me a break. den in the evening him call to ak if she can sleep over bcus the ppl dem (his family so she safe) wan to keep har overnight
are they crazy? how am i supposed to sleep without her? 
all nite long mi mad fi call dem fi ask bout her but mr v kept sayin dahlin relax man she is fine
and all now him no go fi har come gimme
but obviously she not crying or nothing else aunty would have called me to come get her.

yessideh him say him say mi muss pack a bag him gwine give me a break. den in the evening him call to ak if she can sleep over bcus the ppl dem (his family so she safe) wan to keep har overnight
are they crazy? how am i supposed to sleep without her? 
all nite long mi mad fi call dem fi ask bout her but mr v kept sayin dahlin relax man she is fine

and all now him no go fi har come gimme

but obviously she not crying or nothing else aunty would have called me to come get her.