it almost cost me an eye

so u tell mi fi be firm ie using a voice i dont normally use....watever the hell dat means
i am still trying to work on the voice.
neways i have been trying like i said. so likkle while she tek weh the remote and mi tell her bring it back. she run and laugh etc its a big game ....which IMO is normal for her age (or maybe a me a spoil har as u say). needless to say she run weh an go put it in the opposite direction from me. and came back laughing in my face
i tell heer fi go feet bout 100 time neways she nah budge so her granpa took her by the hand and bring har mek she pick it up and they both came bck to me. i ask baby to give me remote she laught an try run weh. mi grab har clothes and hold her. grandpa took the remote and give me
me with my self now decide i gwine mek her listen. i tell granda to give her back the remote and mek she gi me. she tek it from him and give me with a smirk. still holding on to her clothes i bring my face up close to hers and say "look inna mi yeye! yuh ting mi a laff?! yuh must listen"
the likkle gal tek har finger and jook mi inna mi yay a good ting she never did it hard. is almost like she was teasing me.
mi just cant win.

so u tell mi fi be firm ie using a voice i dont normally use....watever the hell dat means
i am still trying to work on the voice.neways i have been trying like i said. so likkle while she tek weh the remote and mi tell her bring it back. she run and laugh etc its a big game ....which IMO is normal for her age (or maybe a me a spoil har as u say). needless to say she run weh an go put it in the opposite direction from me. and came back laughing in my face

i tell heer fi go feet bout 100 time neways she nah budge so her granpa took her by the hand and bring har mek she pick it up and they both came bck to me. i ask baby to give me remote she laught an try run weh. mi grab har clothes and hold her. grandpa took the remote and give me
me with my self now decide i gwine mek her listen. i tell granda to give her back the remote and mek she gi me. she tek it from him and give me with a smirk. still holding on to her clothes i bring my face up close to hers and say "look inna mi yeye! yuh ting mi a laff?! yuh must listen"
the likkle gal tek har finger and jook mi inna mi yay a good ting she never did it hard. is almost like she was teasing me.
mi just cant win.