????
Him claim seh mi life is incomplete because mi nuh have a son...
Mi nuh waan nuh more!! I had 100% over di limit mi establish fi miself since di age of 13. But why is it that as I approach advanced maternal age I keep wondering..hmmm....knowing my luck I prolly end up wid another girl...
Den di next thing is that my life has grown so much busier, I doubt I have time to do late night feedings and diaper duty...I swear this baby would be latched on to his father like a baby seahorse...
But dis man claim seh mi need a son...
sigh...
Him claim seh mi life is incomplete because mi nuh have a son...
Mi nuh waan nuh more!! I had 100% over di limit mi establish fi miself since di age of 13. But why is it that as I approach advanced maternal age I keep wondering..hmmm....knowing my luck I prolly end up wid another girl...
Den di next thing is that my life has grown so much busier, I doubt I have time to do late night feedings and diaper duty...I swear this baby would be latched on to his father like a baby seahorse...
But dis man claim seh mi need a son...
sigh...