Hunter & I say Hello
Originally posted by ILP View PostVegas
Oonu calleck im gifts anyway, dont
afta dat di likkle wah leff got burn up in the great battle of GD.
and wen we complain to xman we no get no justice.
good to see you & Hunter again
What a way he grow BIG!!!!!
Glad to see you are all ok
Don't know why u get lockout but glad xman fix it fi uIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Originally posted by missus_vegas View Postyes but we get flood out and all a di gifts dem. about tutty gran worth get flood out wid the gully wata.
afta dat di likkle wah leff got burn up in the great battle of GD.
and wen we complain to xman we no get no justice.
mi see oonu a keep up wid di same dead excuses
but this war sound interesting...weh mi can find di general's notes
Originally posted by kia027 View Postgood to see you & Hunter again
What a way he grow BIG!!!!!
Glad to see you are all ok
Don't know why u get lockout but glad xman fix it fi u
kier
yes, ma'am, is mi big bwoy daht!
ahn of course oonu nu know mi get lock out...but is alright... mi juss a wait fi bruk back in again if need be
As usual I missed Hunter's picture. I thought of him many times even last week Thursday
I attempted to send ILP a message but I need a degree to navigate this new Board.
I am locked out every few minutes especially if I attempted to look at a photograph. So glad to hear
that Hunter is better and thriving because the last time I read something about him he was very sick.
Take good care of yourselves ILP.