Xavier say if mi can jamaicanize mi "announcement" den mi can advertise
memba how we used to crochet, mek pape mache, embroidery, learn fi sew and bake in home ec class? how come dem dere tings tek off suhmuch in the US and not in Jamaica? I know on a small scale we used to order di dolly crochet or make di lady down di road mek a dress fi a special occasion. I know economics and lack of internet access is a factor. so those things aside, you tink mi etsy shop would do well a yard?
Please like or follow WeezieBub
- http://www.etsy.com/shop/WeezieBub
Facebook- https://www.facebook.com/pages/Weezi...57691141101946
Pinterest - http://pinterest.com/weeziebub/
memba how we used to crochet, mek pape mache, embroidery, learn fi sew and bake in home ec class? how come dem dere tings tek off suhmuch in the US and not in Jamaica? I know on a small scale we used to order di dolly crochet or make di lady down di road mek a dress fi a special occasion. I know economics and lack of internet access is a factor. so those things aside, you tink mi etsy shop would do well a yard?
Please like or follow WeezieBub

Facebook- https://www.facebook.com/pages/Weezi...57691141101946
Pinterest - http://pinterest.com/weeziebub/