Video: Jamaican Mom with rude son. What would you do if this was your son?
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.comTags: None
Originally posted by CeaBee View PostMaybe the child has some kind of developmental delay/issue why she suh patient.If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
and the child probably knows she won't choke him in public, so he's being extra annoyingLast edited by goldilocks; 10-22-2013, 02:19 PM.
Originally posted by Peasie View PostEvery parent should know which battle to pick with your child.
Poor motherOut of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
What a renk pickney. Him obviously trying to test him modda. I applaud her for the way she handle it. She ongle raise her voice when him threaten fi punch her. MI nuh believe in beating pickney but if him punch har and she whoop him a.s.s. mi woulda sign har up fi receive a medal. Some pickney really cyaan hear and just haffi feel it fi it sink in.
mi like di parents Inna di news today who had Dem 15 & 16 yr old daughters arrested. Parents gone fi a long weekend and Dem have 3 days of partying Inna di house wid alcohol and who know what else. Nip it in di bud. Dem records will be sealed so may as well dweet now fi teach Dem a lessonLast edited by FrenchTickla; 10-23-2013, 03:12 PM.