Vannie if you still check een
thanks fi di picture…mi had to go tru nuff fi get it fi open but it was worth it….dem growing fast fi real n mi love di LUDO board….yeah man, dem a grow as yaadie….(((((((((Twiney n sons)))))))…..nice ludo board fi real….btw every time i see one of these growing children dat mi a see dem from dem born, i feel old….….so wen u having the next one
FT I created the image in publisher. Got a 2 x 2 1/4 inch plywood panel in home depot and 1x1/4 inch strips and a tube of non more nails. 1 acrylic paint from dollarama. And a tin of spray to seal it. Only cutting I did was the strips with a hand saw. Used clamps hold it together. Very light weight.
Originally posted by twiney View PostFT I created the image in publisher. Got a 2 x 2 1/4 inch plywood panel in home depot and 1x1/4 inch strips and a tube of non more nails. 1 acrylic paint from dollarama. And a tin of spray to seal it. Only cutting I did was the strips with a hand saw. Used clamps hold it together. Very light weight.
u know mi ha di baby picture on mi fridge n likkle while mi a get some milk fi mi coffee n mi stan up look pon di picture n a seh how mi a get ole if di pickney a grow big so fast...try cut dung pon di growing mash u a use cause mi no ready fi be dat ole yet....mi no even plan weh mi a gi myself fi mi birthday dis ya year yet....mi no wan add di addt'l year....
sometimes mi wonda how big Z son is now....yessiday mi was talking wid Bre, Sweets dawta....mi hoping fi get her fi come stay some of next summer wid me...she is growing into a really lovely young lady...sigh....she a mek mi feel ole too....dbl sigh