Unnu eat it? If suh, how u cook it? Di 'merican way?
Grits
Re: Grits
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: churchgirl</div><div class="ubbcode-body">Unnu eat it? </div></div>
wid cheese
mi nuh know how it cook (di current mr ilp mek it fi mi)
but man...mi could eat some now
Grits in the morning,
grits at night.
With butter and salt,
they taste just right.
Grits with bacon,
grits with ham.
I'm a grit lover,
yes, i am.
Grits with breakfast,
biscuts and gravy.
If you dont like grits,
you must be crazy.
Fresh hot grits,
stick to your ribs.
That's how a southerner.
likes to live.
Grits on the side,
but not to runny.
Northerners think grits,
taste kinda funny.
But good old grits,
just cant be beat.
It's a pure down south,
southern taste treat.
So give me grits every day,
I'll eat my grits any which way.
I love grits,
thats what i said.
If you aint never ate grits,
you aint never been fed!
By Martha B, 2007
Suh unnu down wid di grits?
ILP, mi can't get wid di way how yuh have it. It too coarse. Maybe mi haffi eat it a few times and get use to it. But like Sue seh, it mek a nice parridge.
Sue, yuh use it by itself mek di parridge? Mi mix it up wid cawnmeal. Nice gawn to bed.
Mi si mi grandmadda use it and mek it like turn cawnmeal wid seasoning and all.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: churchgirl</div><div class="ubbcode-body">Unnu eat it? If suh, how u cook it? Di 'merican way? </div></div>
Yes, I know how to cook them but it's a secret.
My dad taught me way back when, they come out fluffy not heavy and mealy and lumpy.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">mi cook mine wid onion, tomatis, okra an saltfish.....but mi nah gi weh mi secret
How you mess them up just so?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">mi cook mine wid onion, tomatis, okra an saltfish.....but mi nah gi weh mi secret
How you mess them up just so?
Shadddduppp.....
If I mek yu taste dem esee.....yu wooda neva nyam dem di way yu cook dem agen....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">I must be crazt cah mi hate grits
no you arent