Well I am thrilled to report that the Shish Kebabs were a HIT!!!!!! thanks to alla oonu that gave advice - especially Ms. Peps - de ongle ting is dat mi feget de pineapple inna de fridge - but everyting else was GREAT!!!
Some other items on the menu - was Roast fish stuff wid callaloo, Ackee and saltfish, fry fish, garlic lobster tails, Herring dip wid crakas (Home made Solomon Grundy) and wash dung wid Lychee Martinis mmmm. mmm. mm... - yessideh was a good day!!!
mi did too busy ah eat an serve fe membe fe tek pics ah everyting - but si few odda pics here...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">and again my invitation got lost in the mail </div></div>
sarry
nuh misarrebble up yuhself man - it bad fe de baby
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">and again my invitation got lost in the mail </div></div>
Yuh seeit doah.
Jazz, dem kabobs look good. Yuh did nuff work, plus yuh cut up di steaks yourself.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">and again my invitation got lost in the mail </div></div>
Yuh seeit doah.
Jazz, dem kabobs look good. Yuh did nuff work, plus yuh cut up di steaks yourself.
Yuh a cook Sunday dinnah on top of all dat? </div></div>
U done know u have opin invitation so tap front
but misis - u done know seh sunday dinna haffe cook regardless of wat went on de day before - is like a religion mi ah do supm easy dowe - mi did season up de meat wen mi ah do de stuff fe de BBQ so jus cook up easy an fry some plaintain an mek likkle rice an peas.
wow missus demn is some <span style="font-style: italic"> pritty pritty </span>kebabs deh!
my mister-frend loves them but he allergic to shellfish (or 'shellfood' as he says, which i always muss translate for other mericans, they have no idea what he's sayin) so i make them with good cuts of steak, since red meat is a special treat for us.
great thread & thanks for all the deeelishus idears. Ima def try some pineapple next time, i think that would be WAY yummy with steak & potato and all brushed w/the garlic butter..... yum yum yum!
but misis - u done know seh sunday dinna haffe cook regardless of wat went on de day before - is like a religion mi ah do supm easy dowe - mi did season up de meat wen mi ah do de stuff fe de BBQ so jus cook up easy an fry some plaintain an mek likkle rice an peas. </div></div>
Me did tink him ooda backslide aftah dat big piece a cooking yessideh.
Bway, your husband is one lucky man. Him bettah recognize.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.