mi slice two bress crass way bout three times but dem still intact.
mi sprinkle some garlic and ovah dem an mek it soak
mi put een mi soy ile an put di bress dem, rib side down fi braise..mi cova di saucepan
wen it brown, mi add chopped up garlic, shallot, vidalia and scotch bonnet ovah di bress dem....mi sprinkle a tablespoon of bettapac curry eena di ile an ovah di bress dem...mi lay couple strands of cilantro ovah every ting, pour een likkle Corona an mi a wait fi see wat happen
but i can tell u dat di smell is divine...di cilantro is absolutely divine along wid di smell of curry....
mi wi seh how it come out
mi sprinkle some garlic and ovah dem an mek it soak
mi put een mi soy ile an put di bress dem, rib side down fi braise..mi cova di saucepan
wen it brown, mi add chopped up garlic, shallot, vidalia and scotch bonnet ovah di bress dem....mi sprinkle a tablespoon of bettapac curry eena di ile an ovah di bress dem...mi lay couple strands of cilantro ovah every ting, pour een likkle Corona an mi a wait fi see wat happen
but i can tell u dat di smell is divine...di cilantro is absolutely divine along wid di smell of curry....
mi wi seh how it come out
dass why mi suh weak.

and it is used alot in both of those cuisines.
But it is good to know that you are able to grow it after bringing seeds down. Also, the basil bush sounds great. Does it die out or just keep on growing?