Re: Scotch Bonnet Pepper
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RedHat_ILPBolt</div><div class="ubbcode-body">is new carrolton mi haffi go fi get dem.
one place near the station called Foodway.
but mi gwine warn you daht you cyan go in deh on no saturday cah di trini, liberian, el salvador, jamaican, nigerian smaddy will lick you dung in deh
So you are nearby huh? *cracks knuckles*
I'm joking of course

I saw some caribbean stores near new carollton, I do know we have to primary ones near silver spring-Red Apple and Best Caribbean Market.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RedHat_ILPBolt</div><div class="ubbcode-body">is new carrolton mi haffi go fi get dem.
one place near the station called Foodway.
but mi gwine warn you daht you cyan go in deh on no saturday cah di trini, liberian, el salvador, jamaican, nigerian smaddy will lick you dung in deh
</div></div>So you are nearby huh? *cracks knuckles*
I'm joking of course

I saw some caribbean stores near new carollton, I do know we have to primary ones near silver spring-Red Apple and Best Caribbean Market.
fi ILP
an de tree dem still ah bear!!!
mi no have nuttin fe trade but mi want pepper.......btw Kia send me some callaloo seed no