soup? SO mi get couple bag a ackee from di homeland, and apparently them was too well 'blanched'. Caw a bay puttputt mi get 
From mi see di bag, it look like frozen soup, but i say ok mekka just thaw it out and seew at i get.
soft puttputt!!!!
So mi say ok, i gwey gwan cookup likkle salfish and add in the putts a tthe end. Well di sitn look like tun cawnmeal, and mi fraid fi eat it

wat oou woulda do wid di ress?

From mi see di bag, it look like frozen soup, but i say ok mekka just thaw it out and seew at i get.

soft puttputt!!!!So mi say ok, i gwey gwan cookup likkle salfish and add in the putts a tthe end. Well di sitn look like tun cawnmeal, and mi fraid fi eat it

wat oou woulda do wid di ress?
right yah now meeda just steam it an add in di cook up salfish an rejoice...a same way di canned governor brand stay one can a mush
if u cook it too long, u just gwey haffi drink it
well noh fla yu live? an Ackee grow dung deh? or at di very leass yu can tannup a airport an teef fra smaddy
showawf