i was soooooooooo shocked to hear Kelloggs etc admit before Congress dat dem no check pon dem suppliers...dem claim dem is tooo big....
HOWEVER, Nestle was the ongle one who checked on that peanut supplier, found dem place to be nasty and did not contract wid dem...nuff respek fi dat....
now i can honestly say that Kelloggs etc will not see a dime of my money fi the foreseeable future....eating habits and choices unda nuff change yet again...mi even giving up any animal protein fi strictly grain and veggies going fawud...
HOWEVER, Nestle was the ongle one who checked on that peanut supplier, found dem place to be nasty and did not contract wid dem...nuff respek fi dat....
now i can honestly say that Kelloggs etc will not see a dime of my money fi the foreseeable future....eating habits and choices unda nuff change yet again...mi even giving up any animal protein fi strictly grain and veggies going fawud...
i can applaud their initiative in this instance as it affects moi, while abhorring any missteps wid dem milk programs abroad...matta of fact, have always spoken out against any initiatives which try to get people wid iffy water supply to replace breast feeding wid formula...