mi will be the first to admit seh mi lazy and doan like fi cook everyday.
dat said. mi know seh nuff ja-cans especially di man dem is very anti left overs.
When i first met mr man him claim seh him no eat overnite food period. after a few months i got him to eat it... cus dis baby aint bunnin up har hand every evelin afta mi come home tired like wah...
so out a di blue last week him seh to me "why doan u do dat ting weh u cook and freeze di food?" mi seh
my dream come true.
yuh know how lang mi a try get di man fi learn sense
so nebody else ever done/ does/ thinking of doing once a week/2 wk cooking....mi no reach di months stage yet. i think i have enuff to last maybe 2 wks depending if we eat lunch out deh or not....we a hell fi leff food at home and go a road go pay fi it.
dat said. mi know seh nuff ja-cans especially di man dem is very anti left overs.
When i first met mr man him claim seh him no eat overnite food period. after a few months i got him to eat it... cus dis baby aint bunnin up har hand every evelin afta mi come home tired like wah...
so out a di blue last week him seh to me "why doan u do dat ting weh u cook and freeze di food?" mi seh
my dream come true. yuh know how lang mi a try get di man fi learn sense

so nebody else ever done/ does/ thinking of doing once a week/2 wk cooking....mi no reach di months stage yet. i think i have enuff to last maybe 2 wks depending if we eat lunch out deh or not....we a hell fi leff food at home and go a road go pay fi it.
....however the leftovers usually within next day to two days.
take them out on the morning of the meal to be and by the time i get home it's thawed. the flavour of the seasonings also soak in quite well.