Laaawd, Saviah Devine...hiff yuh a town picknie and yuh parent[s] mek karnmeal parrige fi lunch, an yuh school frens hear bout ie, daawg nyam yuh suppah...wuss hiff dem mek tunkarnmeal fi dinnah.. 
Wid whole heap a Ben Janshson days a yaawd dem time, this was softin di narm fi di survivahs in di hood.
Di ongle ting mek fram karnmeal whey mi did like, is carnmeal dumpling.
Mom used to love cornmeal porridge, wid di cinamon and Betty milk an all a dat, an shi did mek tuncarnmeal fi one Friday dinnah wan time...well yours truly wuddah juss cut har yeye dem haffah ie.
but seriously, look what we were missing out on...
From Seprod's page...karnmeal is King and Queen
I nevah until dis day jrink cornmeal porridge, but I have made turn cornmeal once in a blue moon...aftah reading this, now, I must do it more oftin...a co-workah of mine juss told me last week of a recipe that she uses in making hers which comes out fab...when yuh look pan har skin and hair...the girl is really nyamming well.

Wid whole heap a Ben Janshson days a yaawd dem time, this was softin di narm fi di survivahs in di hood.
Di ongle ting mek fram karnmeal whey mi did like, is carnmeal dumpling.
Mom used to love cornmeal porridge, wid di cinamon and Betty milk an all a dat, an shi did mek tuncarnmeal fi one Friday dinnah wan time...well yours truly wuddah juss cut har yeye dem haffah ie.
but seriously, look what we were missing out on...
From Seprod's page...karnmeal is King and Queen
I nevah until dis day jrink cornmeal porridge, but I have made turn cornmeal once in a blue moon...aftah reading this, now, I must do it more oftin...a co-workah of mine juss told me last week of a recipe that she uses in making hers which comes out fab...when yuh look pan har skin and hair...the girl is really nyamming well.

dat is how mi mek it fe pickeny when dem did younger.
Sliced cornmeal dumplin weh fry ovah nex mawning
to cornmeal,
Oh how I wish that I had forced myself to love it in those days...now I will have to play catchup.

and add salt, brown sugar, nutmeg, cinnamon and vanilla.